UTE på tur‎ > ‎

UTE Depot er ute på tur

lagt inn 19. sep. 2012, 11:29 av Ukjent bruker   [ oppdatert 19. sep. 2012, 11:35 ]
31.01.12, Skrevet av Vegar

Innimellom er vi også ute på tur, vel vi er ganske ofte på tur, litt for ofte kanskje, men innimellom er vi på langtur. Vegar har vært på langtur.


I romjulen forlot han oss her på vintervakre Røros til fordel for sol og sommer i Chile og Argentina. Skjønt sol ble det mye av, men  sommeren som skulle være i Argentina i år, snødde bort oppe i fjellet. Like greit så ble ikke overgangen fra vinter-Norge så stor. Vegar guidet en gruppe for Hvitserk til Aconcagua. – En strålende tur med en strålende gruppe. Toppen nådde vi aldri på grunn av at værvinduet vårt aldri ble tilfredsstillende, men det viktigste er å være på tur og det var vi til gangs, sier Vegar.

- Til min store glede møtte jeg både Exepd og Ortlieb utstyr oppe i fjellet. Det er godt å se at kvalitetsutstyr finnes i alle verdenshjørner, smiler Vegar. Min Downmat UL 7 M vakte begsistring blant de medsammensvorne og den nye pumpbagen ble en slager! Lettere måte å pumpe opp et oppblåsbart liggeunderlag på i stor høyde når pusten går kort og oksygenet er mangelvare, finnes ikke.

- Takk for turen, nå er det full forberedelse til Grønland i slutten av april, sier han og gleder seg til å komme igang med pulktrening.
Comments